restaurant casa joanot -iran
CASA JOANOT
Restaurant
Casa de Pagès

C/ Únic, s/n
25529 - IRAN
(Lleida)

casajoanot@esigual.com
973 690 567
649 812 363.
Restaurant
.
Allotjament
.
Entorn
.
Contacte
.

Situats en el mateix poble podreu gaudir de les innumerables alternatives turístiques que ofereix la comarca de l’Alta Ribagorça.

Ruta del romànic de la Vall de Boi: Formada per nou esglésies declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO. Aquestes esglésies estan repartides en diferents pobles de la vall: l’Assumpció de Cóll, Santa Maria de Cardet, Sant Feliu de Barruera, la Nativitat , Sant Quirc de Durro, Santa Eulàlia d’Erill la Vall, Sant Joan de Boí, Santa Maria i Sant Climent de Taüll.

Gran ventall d’esports d’aventura i de muntanya: ràfting, canoes, escalada, excursions a peu, a cavall, amb raquetes de neu, alpinisme, equitació, tir a l’arc, BTT, pesca, esquí( a 20 min de l’estació d’esquí de Boí Taüll Resort, i a 45 min de l’estació d’esquí de Vaquèira Beret), etc.

Balneari de Caldes de Boí: aigües termals, tractaments estètics, dutxes d’aigua freda, massatges, etc.

Parc Nacional d’Aigüestortes i estany de Sant Maurici: parc amb gran varietat de flora i fauna autòctona. Gran extensió natural que proporciona infinitat de rutes de muntanya visitant llacs i pics, que en alguns casos superen els 3000 metres.


Altres llocs d’interès: centre recuperador de llúdrigues, casc antic de El Pont de Suert, etc.


casa joanot iran lleida casa joanot lleida casa joanot lleida casa joanot lleida
restaurant casa joanot iran casa joanot lleida
DISSENY DE PAGINES WEB